Aplikacija i softversko rješenje QR Expo Direct testirani u operativnom okruženju

Dana 26.03.2019. u 12 sati u prostorijama Polivalentne dvorane Gradske knjižnice Labin, na konferenciji INTERREG projekta grada Labina “Atrium Plus” održalo se testiranje softverskog rješenja i mobilne aplikacije “QR EXPO DIRECT”, za koje je tvrtki Lloyds Design d.o.o. iz Labina odobreno sufinanciranje od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
 
Softversko rješenje i mobilna aplikacija “QR EXPO DIRECT” pokazala se stabilnom i spremnom za finalno testiranje na većem broju sudionika koje će se održati 29.03.2019. u 11 sati na konferenciji i u prostorima Istarske razvojne agencije.
 
Za razvoj ovog sustava Lloyds Design d.o.o. ostvario je i bespovratna sredstva u iznosu od 669.292,57 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj, zahvaljujući uspješnom apliciranju na natječaj „KK.03.2.2.01 – Inovacije novoosnovanih MSP”. Projekt završava 30.3.2019., a osim razvoja aplikacije i softvera rezultirao je otvaranjem novih radnih mjesta i povećanjem privatnih ulaganja u inovacije.

 

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Lloyds Desingn d.o.o. Projekt sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.