APLIKACIJA QR EXPO USPJEŠNO TESTIRANA NA KONFERENCIJI DIGITAL LAB.IN

Alfa verzija aplikacije QR EXPO DIRECT koju razvija tvrtka Lloyds Design iz Labina, u sklopu projekta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, prvi je put testirana u realnim uvjetima na jednom business to business eventu. Na IT konferenciji Digital Lab.in, održanoj u Labinu 28. i 29. rujna 2018. godine, ograničen broj od 30 sudionika imao je priliku eksperimentalno koristiti aplikaciju, prethodno instaliranu na mobilne telefone od strane programera tvrtke Lloyds Design, a također su dobili i akreditacije s otisnutim QR kodom.
 
Prvo testiranje aplikacije pokazalo je da je proizvod iznimno stabilan, a brzina uporabe, kao i intuitivnost UI dizajna, bila je iznad očekivanja. U usmenim komentarima, korisnici koji su imali priliku testirati aplikaciju, potvrdili su da je ovakav način razmjene poslovnih kontakata i interesa inovativan, te od izuzetne koristi na događanjima na kojima je broj posjetitelja toliko velik da ne stignu svakoga osobno upoznati.
 
 
Projekt „QR EXPO DIRECT” – cloud software i mobilna aplikacija za sajamske interakcije je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
 
Ukupna vrijednost projekta – 863.700,00 kn
Prihvatljivi troškovi – 850.100,00 kn
EU sufinanciranje projekta – 669.292,57 kn
Razdoblje provedbe projekta – od 30.10.2017. do 29.4.2019.
Kontakt osoba za više informacija – Domagoj Ostović, domagoj.ostovic@gmail.com
 
Više informacija na: