Održano završno testiranje softverskog rješenja i mobilne aplikacije "QR EXPO DIRECT"

 
Dana 29.03.2019. u 11 sati na konferenciji i u prostorima Istarske razvojne agencije, na adresi Mletačka 12/IV u Puli održalo se završno testiranje softverskog rješenja i mobilne aplikacije “QR EXPO DIRECT”, za koje je tvrtki Lloyds Design d.o.o. iz Labina odobreno sufinanciranje od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
  
Softversko rješenje i mobilna aplikacija “QR EXPO DIRECT” testirana je na preko 50 posjetitelja i rezultati su pozitivni. Sudionici testiranja pozitivno su reagirali na primjenu i korištenje mobilne aplikacije.
 
Za razvoj ovog sustava Lloyds Design d.o.o. ostvario je i bespovratna sredstva u iznosu od 669.292,57 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj, zahvaljujući uspješnom apliciranju na natječaj „KK.03.2.2.01 – Inovacije novoosnovanih MSP”. Projekt završava 30.3.2019., a osim razvoja aplikacije i softvera rezultirao je otvaranjem novih radnih mjesta i povećanjem privatnih ulaganja u inovacije.
 

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Lloyds Desingn d.o.o. Projekt sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.