Početak provedbe projekta „QR EXPO DIRECT"

Projekt „QR EXPO DIRECT” – cloud software i mobilna aplikacija za sajamske interakcije je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Dana 26.10.2017. poduzeće Lloyds design d.o.o. potpisalo je s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije te Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom „QR EXPO DIRECT” – cloud software i mobilna aplikacija za sajamske interakcije, referentna oznaka ugovora KK.03.2.2.01.0184. Provedba projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Softverskim rješenjem QR EXPO DIRECT podiže se vrijednost, image i atraktivnost svim tipovima sajmova tako što organizatoru donosi vrijedne statističke podatke koji mu štede novac i vrijeme, te mu služe za optimizaciju budućih sajmova. Istovremeno, izlagačima automatski kreira bazu potencijalnih poslovnih kontakata i kupaca, te vodi statistiku o aktivnosti prodajnog osoblja, a posjetiteljima olakšava skupljanje kontakata, vizitki, kataloga i drugih materijala, automatski im u e-mail sandučić šaljući sve podatke o izložbenom mjestu koje su posjetili.

 

Ciljevi projekta

Razvoj potpomognutih novoosnovanih poduzeća i uspješan prijenos inovativnih ideja novoosnovanih poduzetnika u tržišno uspješne poslovne poduhvate i stvaranje novih inovativno orijentiranih poduzeća s potencijalom rasta i izvoza, s naglaskom na komercijalizaciju proizvoda i usluga. Specifični cilj projekta je pozicioniranje tvrtke Lloyds design d.o.o. kao inovativno orijentirano poduzeće s potencijalom rasta i izvoza komercijalizacijom inovativne ideje “QR EXPO DIRECT” – cloud software i mobilna aplikacija za sajamske interakcije u tržišno uspješan poslovni poduhvat.

 

Očekivani rezultati projekta

  • razvoj inovacije/novog proizvoda potpomognutog projektom
  • povećanje izdvajanja tvrtke za istraživanje, razvoj i inovacije
  • otvaranje 5 novih radnih mjesta

 

Ukupna vrijednost projekta – 863.700,00 kn
Prihvatljivi troškovi – 850.100,00 kn
EU sufinanciranje projekta – 669.292,57 kn
Razdoblje provedbe projekta – od 30.10.2017. do 29.4.2019.
Kontakt osoba za više informacija – Domagoj Ostović, domagoj.ostovic@gmail.com

 

Više informacija na:

 

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Lloyds design d.o.o.