Početna konferencija projekta "QR EXPO DIRECT"

Dana 16.01.2018. u 11 sati u prostoru Polivalentne dvorane Gradske knjižnice Labin održat će se početna konferencija projekta “QR EXPO DIRECT”. Na konferenciji će se predstaviti inovativno softversko rješenje za koje je tvrtki Lloyds Design d.o.o. iz Labina odobreno sufinanciranje od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Na konferenciji će biti riječi o samom projektu „QR EXPO DIRECT” – cloud software i mobilna aplikacija za sajamske interakcije, razini inovativnosti u izradi projekta i njegovim komercijalnim potencijalima. Softverskim rješenjem QR EXPO DIRECT podiže se vrijednost, image i atraktivnost svim tipovima sajmova tako što organizatoru donosi vrijedne statističke podatke koji mu štede novac i vrijeme, te mu služe za optimizaciju budućih sajmova. Istovremeno, izlagačima automatski kreira bazu potencijalnih poslovnih kontakata i kupaca, te vodi statistiku o aktivnosti prodajnog osoblja, a posjetiteljima olakšava skupljanje kontakata, vizitki, kataloga i drugih materijala, automatski im u e-mail sandučić šaljući sve podatke o izložbenom mjestu koje su posjetili.

BIti će također predstavjen specifični cilj ovoga projekta –  pozicioniranje tvrtke Lloyds design d.o.o. kao inovativno orijentirano poduzeće s potencijalom rasta i izvoza komercijalizacijom inovativne ideje “QR EXPO DIRECT” – cloud software i mobilna aplikacija za sajamske interakcije u tržišno uspješan poslovni poduhvat.

Očekuje se da će iz sufinanciranog projekta biti razvijen i za tržište spreman novi softverski proizvod, te da će tvrtka kroz proces izrade ove inovacije povećati ulaganja u istraživanje, razvoj i inovacije, kao i otvoriti 5 novih radnih mjesta. Ukupna vrijednost projekta je 863.700,00 kn, od čega na prihvatljive troškove otpada 850.100,00 kn, a EU sufinancira projekt s iznosom od 669.292,57 kn.
Razdoblje provedbe projekta je od 30. listopada 2017. do 29. travnja 2019. godine.

 

Više informacija na:

 

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Lloyds design d.o.o.