Poziv na finalno testiranje QR Expo Directa i konferenciju zatvaranja EU projekta

Dana 29.03.2019. u 11 sati, te sa završnom konferencijom u 14 sati, na konferenciji i u prostorima Istarske razvojne agencije, na adresi Mletačka 12/IV u Puli održati će se završna finalno testiranje projekta “QR EXPO DIRECT”. Na konferenciji će se predstaviti gotovo inovativno softversko rješenje i testiranje mobilne aplikacije za koje je tvrtki Lloyds Design d.o.o. iz Labina odobreno sufinanciranje od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
 
Na konferenciji će biti predstavljen tijek razvoja softverske inovacije financirane iz EU fondova, te testiranje njene primjene.
 
Softverskim rješenjem QR EXPO DIRECT podiže se vrijednost, image i atraktivnost svim tipovima sajmova tako što organizatoru donosi vrijedne statističke podatke koji mu štede novac i vrijeme, te mu služe za optimizaciju budućih sajmova. Istovremeno, izlagačima automatski kreira bazu potencijalnih poslovnih kontakata i kupaca, te vodi statistiku o aktivnosti prodajnog osoblja, a posjetiteljima olakšava skupljanje kontakata, vizitki, kataloga i drugih materijala, automatski im u e-mail sandučić šaljući sve podatke o izložbenom mjestu koje su posjetili.
 
Za razvoj ovog sustava Lloyds Design d.o.o. ostvario je i bespovratna sredstva u iznosu od 669.292,57 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj, zahvaljujući uspješnom apliciranju na natječaj „KK.03.2.2.01 – Inovacije novoosnovanih MSP”. Projekt završava 30.3.2019., a osim razvoja aplikacije i softvera rezultirao je otvaranjem novih radnih mjesta i povećanjem privatnih ulaganja u inovacije.
 

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Lloyds Desingn d.o.o. Projekt sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.